Sesongens første toppmøte!

Fire runder er unnagjort og alle som er forhåndstippet å kjempe om medaljene står med full pott. Søndag ryker (minst) en av de perfekte startene når Storhamar reiser til Stavanger i sesongens første skikkelige toppoppgjør!

I revansjemodus

Forrige sesong tok Storhamar fem av fem seire mot de forrige norgesmesterne. Det var veldig jevnt og tre av de måtte det til mer enn de seksti tilmålte minuttene for å finne en avgjørelse. Selvsagt har Anders Gjøse og hans menn veldig lyst til å tippe de marginene tilbake i sin retning denne gangen og skaffe seg et tidlig overtak. I likhet med Storhamar har de vunnet sine fire første kamper uten for mye problemer. Lillehammer (4-2), Comet (5-3), Stjernen (5-2) og Lørenskog (5-1) er etter boka for dem.

På jakt etter uttelling

For Storhamar har det også blitt full pott så langt i sesongen. En grunn til det er at de bare har sluppet inn et halvt mål i snitt på de fire kampene så langt! Defensiven og målvaktsspillet er med andre ord solid, men framover har det kladdet mer. Trener Petter Thoresen har etterlyst mer presisjon og stolthet i avslutningene. Både en fortsettelse av den solide defensiven, bedring i uttellingen og ikke minst tålmodighet om det ikke går helt som man har tenkt fra start vil trengs for å få med seg seieren her!

Første på liten is

Så langt denne høsten har Storhamar kun spilt kamper på rinker av europeisk størrelse. Nå skal de for første gang ut på den smalere NHL-typen. Det er slikt som bringer med seg en litt annen type spill og det trivdes laget veldig godt med forrige sesong. Mange følte at de var vel så gode der som på sin egen store isflate!

Kampstart i DNB Arena er klokka 16.00 og kampen ser du på TV 2 Play!