Hjemmedobbel på menyen!

Torsdag og lørdag skal Storhamar ut i to hjemmekamper på rappen! Frisk Asker og Lillehammer kommer på besøk når våre menn skal gjøre sitt beste for å slå tilbake etter sesongens første tap søndag. Først ute er de oransje, vel hvite når de er på besøk her, fra Asker torsdag kveld!

Målkåte tigre!

Etter fem runder ligger Storhamar og Frisk likt på tabellen med 12 poeng hver, Frisk en plass høyere på målforskjell. Askerbøringene har nemlig vært fryktelig frampå på scoringsfronten denne høsten og har faktisk nest flest mål i ligaen med sine 28, kun ett mindre enn VIF som leder an! Det er spesielt en grunn til det og det er massakren i Halden Ishall forrige uke. Der stoppet de ikke før det sto hele 12-0 på tavla! En tredjedel av målene kom altså i en og samme kamp. Med fire seire på rad er Frisk i god form og gleder seg nok litt til å komme til Hamar hvor de har bedre statistikk enn de fleste de senere åra.

Revansjelyst

Søndag tapte altså Storhamar sin første seriekamp for sesongen. Etter to perioder følte de nok at de hadde grep om Stavanger og at de rotet det bort i tredje periode. Kanskje var det en nødvendig vekker? Uansett vil det nok ha skjerpet sansene foran de kommende kampene på egen is. Laget, som har hatt en del utskiftninger, er fremdeles under utvikling og det krever en viss tålmodighet. Selv om det endte med tap nå sist var faktisk kampen som helhet en av de beste og det er tydelig at laget er i riktig retning. Nå gjelder det å jobbe på detaljer og gode vaner – som å ta smarte valg og være litt mer disiplinerte!

Interessante kamper

Alle oppgjør har sin egen dynamikk og Storhamar mot Frisk er intet unntak. Spesielt når lagene møtes på Hamar blir det jevnt nesten uansett utgangspunkt. Frisk har en egen evne til å få til noe her på Hamar, noe vi så på slutten av forrige sesong med serieavslutningen og semifinalene. De var de eneste som reiste hjem fra Hamar med seier forrige sesong, til og med to ganger!

Pucken slippes 18.30, da ses vi vel da? Billetter finner du her!