Får ikke noe gratis!

I morgen er det duket for sesongens første mjøsderby i CC Amfi! Vi kan langt på veg garantere spenning og trøkk som vanlig ved disse anledningene. Lillehammer gir alltid alt de har når de er på besøk i innlandshovedstaden og er nesten alltid i nærheten uansett tabellposisjon!

Som forventet

Sju kamper har gitt tre seire og fire tap for naboen nordfra. Seks poeng mot Narvik i dobbeltkampen på bortebane forrige helg og tre poeng fra hjemmekampen mot Lørenskog er fasit på poenghøsten så langt. Lillehammer har, med unntak av bortetapet mot Stjernen torsdag, vunnet de kampene de skal vinne denne høsten. De har vist takter også mot lag som er tippet foran dem på tabellen og lagd litt problemer for både Oilers og Sparta. Importene ser ut til å holde bra nivå og totalt sett er kanskje laget litt bedre enn forrige sesong. En sesong hvor Storhamar måtte slite for poengene i hjemmekampene og til og med droppet ett i romjula!

På god veg

Storhamar reiste seg fra tapet i Stavanger og leverte en god match mot vanskelige Frisk på torsdag. Det startet litt tregt, men etterhvert fant de stilen og kjørte på skikkelig. Spesielt midtperioden var sterk og med litt mer flyt hadde de begravd kampen i den perioden. Mange går og venter på at det skal løsne foran mål og vi kan ikke se annet enn at det snart skjer, det er det eneste som mangler for en del! Tryggheten i spillet sitter, det defensive er like solid som alltid. Det gir muligheter i alle kamper!

Fin lørdag!

Lørdag ettermiddag og mjøsderby, hva er det å ikke like med det? Austin Cangelosi (bildet) spiller sitt første i riktige farger og er garantert interessert i å markere det! Dølene vil gjøre hva som helst, utenom å pantsette Maihaugen, for å ta med seg noe hjem fra Hamar – som vanlig! Dette blir gøy! Heng med på moroa og skaff deg plass om du ikke allerede har gjort det! Du finner de her!

Pucken slippes klokka 16.00, da kjører vi da?