-Litt surt å miste ett poeng

Kenneth Pappalardo ble av en lokal jury kåret til Storhamars beste i 2-1 seieren mot Vålerenga. Vi fikk noen få ord med nummer 83 etter matchen.

– Jeg holder egentlig på å sykle meg ned, så du må være litt rask, smiler han da han kommer løpende bort.

– Spiller bra

– Det er litt surt at vi ikke klarer å avgjøre etter 60 minutter, jeg føler at vi hadde nok sjanser til det. Litt surt å miste ett poeng, men jeg synes vi spiller en bra kamp jeg. Første perioden var vi totalt overlegne, og det føltes noe urettferdig at vi lå under etter den perioden. Likevel stresset vi ikke, og i den første pausen ble vi enige om å fortsette akkurat som i den første perioden. Jeg synes vi klarer det brukbart, og til slutt er det fortjent at vi vinner.

– Vålerenga spilte litt annerledes i denne matchen enn de gjorde i forrige sesongs finaler. Nå kaster de mer puck ned i rundvantet, men jeg synes vi er rimelig fysisk overlegne.

– Går for seier i Karlstad

Neste kamp for Storhamar er CHL-match førstkommende tirsdag, i Karlstad mot Färjestad.

– Kampen der blir jo veldig viktig. Vi går for seier der også vi, selv om det blir veldig tøft å slå dem. De er et veldig godt lag, men vi har ikke tapt på forhånd.

– Du ble jo kåret til Storhamars beste i kveld, er du fornøyd med egen innsats?

– Jeg er fornøyd med droppene, men føler at jeg kunne gjort mer med pucken. Samarbeidet i rekka fungerer bedre og bedre. Det er litt nytt, i og med at vi har fått inn Aas-Larsen der. Men vi snakker mye sammen, og det er viktig med god kommunikasjon, avslutter Kenneth Pappalardo, før han løper inn for å sykle seg ned etter matchen,