Klart for neste storkamp!

De store oppgavene står i kø for Storhamar om dagen og lørdag kommer en ny. Da gjester serieleder Stavanger Oilers CC Amfi i det som blir et revansjeoppgjør etter sesongens hittil eneste tap. Det står om viktige poeng i det som tyder på å bli en usedvanlig tett og jevn toppkamp mellom disse to og Vålerenga!

Slo tilbake

Oilerstoget så ut til å være i god rute da de plutselig sporet av forrige uke. Etter sju strake seire kom mildest talt overraskende tap mot Frisk Asker (hjemme) og Narvik (på straffer borte). Laget trengte dermed en opptur før de skulle ut i toppkamp igjen og det fikk de på torsdag. Lørenskog, som har vist seg å være ganske solide og litt vonde å spille mot fikk ordentlig maling i DNB Arena. 9-1 endte det til siddisene som tidligere har slitt en del med effektiviteten. Sist disse to lagene møttes stoppet de en tapsrekke mot Storhamar på fem kamper. Nå vil de gjerne også skaffe seg en god følelse på Hamar og rykke litt på tabellen.

Vil ha revansje

Storhamar har bra med bensin til bålet denne gangen. I midtuka tok CHL-eventyret slutt, tross en sterk prestasjon i Karlstad. I tillegg får de altså muligheten til å sette skapet på plass mot det eneste laget som har slått dem så langt i sesongen. I den grad det trengs ekstra motivasjon inn mot sånne kamper så er disse tingene akkurat det. Spesielt måten man tapte på i Stavanger irriterer nok ennå. Det føltes mer som at man ga bort seieren i tredje periode heller enn å bli slått. CC Amfi skal være et fort og det skal forsvares mot en ny tøff beleiring denne lørdagen. Det er bare å kjøpe billett, dra i hallen og spenne setebeltene!

Helt jevnt i toppen!

Etter rundt omkring en runde med kamper unnagjort er det fullstendig jevnt blant de tre beste! Rett nok har ikke lagene like mange poeng, men de har heller ikke like mange kamper. Oilers og VIF ligger i front med 25 poeng på 10 kamper, mens Storhamar ligger på tredje med 20 poeng på åtte. Om man regner om til seiersprosent står samtlige med 83,3 prosent! Poengene internt kommer dermed til å bli særdeles viktige og vi trenger at så mange som mulig er på plass og gir gutta støtte fra første dropp!

Puckdropp er klokka 18.30 og hallen, med alle fasiliteter, åpner en time før. Billetter finner du her!

PS: Dette blir den siste hjemmekampen på et par uker, så her er det ikke noe å spare seg for!