Ny sesong, samme utfall!

Det ble ingen stor treningskamp mellom Storhamar og Vålerenga, men resultatet ble som det pleier! Storhamar vant 2-0 etter to mål i tredje periode. Fullt fortjent etter å ha hatt overtaket i 3 x 20 minutter!

Jevn førsteperiode

Storhamar kjørte på uten respekt og leverte en god førsteperiode. Vålerenga ble holdt til et minimum av sjanser, mens de lyseblå pushet på så fort anledingen bød seg. Det manglet litt på siste pasningen og avslutingene, men det var nære å bli farlig ved noen anledninger. Tidligere SIL-målvakt Arnkværn bidro imidlertid med noen fine redninger. Det gjorde også Stensrud i andre enden når det behøvdes.

Med to opplagte målvakter og litt tamt skyts framover ble det målløst i de første 20, men med tanke på personell på isen var nok Storhamar mest fornøyd med utviklingen.

Storhamar dominerte

Vålerenga startet perioden overtall, men fikk ikke all verden ut av det. Storhamar var litt nærmere når de fikk sjansen like etterpå, men faktisk fikk gjestene til mer med en mann mindre. Johansen kom alene mot keeper etter et puckmist på blå, men Stensrud reddet fint. Det gjorde han da det sprakk opp litt ikke lenge etter også.

Utover dette var det Storhamar som hadde mest i denne perioden og kom til flere spennende avslutninger uten å helt fart på det. I spill med en mann mer var det mer vilje enn sluttprodukt, Det var tydelig to tunge og slitne lag som møttes.

Hete målscorere avgjorde!

Mats Bakke Olsen og Samuel Solem har produsert flittig i forsesongen og de skulle gå foran og avgjøre også i dag! Storhamar fortsatte å dominere kampen og da de fikk powerplay fem og et halvt minutt ut i perioden løsnet det. Solem var raskest på en løs puck etter en avslutning utenfra og geleidet den over linja. VIF prøvde å slå tilbake, men selv med et overtall like etter ble det smått med farligheter foran Stensrud.

Først mot slutten av perioden ble det litt mer trøkk på det for gjestene. Da tok Petter Thoresen timeout og samlet troppene. Deretter stengte de effektivt av kampen og fikk en sjanse på åpent mål mot slutten. Den tok Mats Bakke Olsen vare på og skøytet inn nummer to. Ny seier over VIF kunne noteres. Neste torsdag er det alvor. Da kommer Zürich på besøk i CHL!
Sugen på ei treningskampdrakt? Sjekk draktauksjonen her!
Kampfakta:

Storhamar – Vålerenga 2-0 (0-0, 0-0, 2-0)
CC Amfi, ? tilsk.

1. periode:
Ingen scoringer

2. periode:

3. periode:
1-0 (47.04) Samuel Solem (Axel Sandnes, Stefan Espeland) PP, 2-0 (58.53) Mats Bakke Olsen (Uass.) – åpent mål

Skudd:  32-12 (9-5, 11-6, 12-4)
Dommere: Roy Stian Hansen og Espen Olsvik
Utv.: SIL 3 x 2 min. VIF 4 x 2 min.