Smultringfest i Amfien!

Markus Stensrud er et navn du kommer til å lese mer i denne artikkelen! Storhamar-keeperen dro nemlig fram en mengde kjemperedninger og stoppet alt i både ordinær tid, overtid og på straffer slik at Storhamar slo Fribourg-Gotterón 1-0 etter straffer!

Sterk førsteperiode

Storhamar sto ikke med lua i hånda eller med vonde følelser etter torsdagens sveitsermøte. De første 20 minuttene var det fullt på høyde med Jurafjellenes representanter. De var framme flere ganger og ikke kjempelangt unna å få til noe.

Sveitserne slet også med å finne klare åpninger og de få gangene de fant noe møtte de en sprellemann i Markus Stensrud. Han fikk nok å ta seg til på slutten av perioden da Fribourg-Gotterón fikk spille et minutt med to mann mer. Der var han og laget outstanding og holdt unna på forbilledlig vis!

Nære på, men ingen mål

Det var fryktelig nære etter bare 44 sekunder. Da ble Austin Cangelosi spilt fri. Keeper reddet og i kampen for å få returen i mål ble Andreas Martinsen litt vel ivrig og pådro seg utvisning. Storhamar sto igjen godt unna, men fikk også etterhvert straffeslag mot seg. Toppscorer i NL og landslagsspiller for Tre Kronor, Marcus Sörensen, klarte imidlertid ikke overliste sin navnebror Stensrud!

Storhamar slapp ikke til veldig mye denne perioden, og fikk til noen flere sjanser. Spesielt skal fjerderekka ha masse skryt! Bryhnisveen, Sandnes og Morken fikk til noe offensivt nesten i hvert bytt og var nære på å omsette to ganger! Det ble imidlertid bare nesten og dermed målløst etter to!

Sto av stormen og straffet sveitserne!

Akkurat som sist skrudde gjestene opp i tredje periode. Storhamar ble hengende litt bakpå, men de hadde en helt nydelig mann bakerst ved navn Markus Stensrud. Han leverte en prestasjon som trolig vekket oppmerksomhet hos diverse klubber utover Europa og holdt buret sitt rent. Som i sluttminuttene da man igjen havnet i undertall tre mot fem i ett minutt.

Det kunne blitt tre poeng også, men det var den kvelden det ikke ville seg helt rundt mål. Ett poeng ble ført inn på bok etter klubbens fjerde 0-0 i ordinær tid. Gjestene var nærmest også i overtida, men verken Sörensen eller lagkameratene klarte å overliste Stensrud i buret. Slik fortsatte det også i straffekonken. Sörensen, Wallmark og DiDomenico ble kontant stoppet av kongen i kassa. I andre enden feide Samuel Solem og Jacob Berglund inn sine forsøk og sørget for en europakveld for minnebøkene i CC Amfi!