Undertallsdobbel og tre poeng!

1-3 ble sluttresultatet på Lørenskog, etter en kamp som nok hjemmelaget er mer fornøyd med enn Storhamartrener Petter Thoresen, men tre poeng er tre poeng!

Storhamargutta gikk hardt ut i 1. periode, men hardtkjempende Lørenskogspillere hang på så godt de kunne og fikk perioden inn i sitt spor. Storhamar produserte sjanser, men ble holdt på utsiden i de avgjørende situasjonene og pucken ble dansende rundt målgården istedenfor å bli ekspedert inn i Lørenskogburet, hvor en god Anders Haugum holdt unna det kom som i 1. periode.

Andre periode var ikke mye å skrive hjem om, Lørenskog klarte nok en gang å få perioden inn i sitt spor, og stadig mer frustrerte SIL-spillere slet med å finne ut av det. Når Bryhnisveen fikk en utvisning for slashing mot slutten av perioden, og hjemmelaget skulle ut i overtall så det mørkt ut for de gule og blå. Men! To scoringer fikk vi servert i Lørenskogovertallet, og begge går til Storhamar! Begge ganger er Lørenskogkeeper Haugum uheldig i puckbehandlingen, og Martinsen og Svensson jublet knapt for scoringene sine. Alt i alt en svak gul og blå periode, som bare delvis ble reddet av scoringene mot slutten.

Når Marcus Bryhnisveen fikk godkjent en 3-0 scoring etter videodømming tidlig i kampens siste periode gjorde vi et forsøk på å spille hjem kampen, med tanke på nye kamper både lørdag og søndag (!). Men en Lørenskogredusering, nærmest ut av intet, økte pulsen litt noen minutter, men vi kjempet kampen fint inn og dro hjem med alle poengene! Ny kamp borte mot Comet på lørdag, før Narvik venter i hjemmepremieren på søndag!

Kampfakta:
Lørenskog IK – Storhamar Hockey 1-3 (0-0, 0-2, 1-1)
Lørenskog ishall, 717 tilsk.

1. periode:
Ingen scoringer

2. periode:
0-1 (35:41) Andreas Martinsen SH, 0-2 (36:21) Victor Svensson (Samuel Solem) SH

3. periode:
0-3 (43:14) Marcus Bryhnisveen (Kenneth Pappalardo, Sverre Rønningen), 1-3 (49:56) Oliver Rystad (Filip Nordin, Herman Skjefstad)

Skudd: 26-46
Utv: LIK 3 x 2 min, SIL 2 x 2 min